youtube
NIJE ZNAO ŠTO GA JE SNAŠLO

VIDEO: OVO MORA BITI NAJPOKVARENIJI POTEZ GODINE Nevjerojatna snimka iz SAD-a: Je li ovo najluđi kraj jednog boksačkog meča u povijesti!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2017. 19:37

Svakakvih scena mogli su se nagledati obožavatelji borilačkih sportova, a nova nevjerojatna snimka stiže nam s boksačkog meča iz Marylanda. Naime, Amerikanac Andre Dirrell osvojio je naslov u super srednjoj kategoriji nakon što je pobijedio venecuelanskog boksača Josea Uzcateguija na rijetko viđen način.

Sve je počelo kad je Uzcategui nakon isteka osme runde nokautirao Dirrella.

Amerikanac je ostao ležati u ringu i činilo se da je meč gotov, iako je presudni brutalne serije pao nakon što je označen kraj runde.


direll gets knocked out after the bell his...

Takav rasplet situacije nije mogao podnijeti ujak nokautiranog borca, koji je u jednom trenutku usred razgovora u ringu dva puta divljački udario Uzcateguija, u glavu i u vrat.

Na kraju su suci diskvalificirali venecuelanskog boksača, koji je već imao opomenu zbog nesportskih poteza, a pobijedio je nokautirani Dirrel.

Novi 'slučajni' prvak se na kraju ispričao zbog nesportskog poteza svog ujaka.

"Žao mi je zbog toga što je moj trener i ujak napravio. On je moja obitelj i jednostavno nije izdržao, stalo mu je do mene, voli me. Molim vas, oprostite mu", poručio je Dirrel nakon poteza koji je naišao na osude diljem borilačkog svijeta.

Linker
24. travanj 2024 18:42