Twitter
UFC U LAS VEGASU

VIDEO: SPEKTAKL NA UFC-U! OVEREEM SLAVIO PROTIV WERDUMA I ODMAH IZAZVAO MIOČIĆA Whittaker bolji od Romera, Ševčenko otkazala nekoliko sati prije borbe

 
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. srpanj 2017. 10:21

U glavnoj borbi večeri UFC-ove priredbe 213, Robert Whittaker bio je bolji od Yoela Romera jednoglasnom sudačkom odlukom. Osim spmenute borbe svi su s nestrpljenjem čekali da u oktogon uđu Alistair Overeem i Fabricio Werdum.

Nizozemac je slavio sudačkom odlukom i odmah po proglašenju izazvao našeg Stipu Miočića.

Whittaker je u sjajnoj borbi razbio Romera, bio dominantan borac tijeom čitavog meča te će se tako boriti za pojas u srednjoj kategoriji protiv Michaela Bispinga. S druge strane Werdum je u trećoj rundi propustio dokrajčiti Oveerema koji je bio vidno uzdrman, da bi Nizozemac u končnici slavio nakon odluke sudaca.

Suci su dali prvu i drugu rundu Overeemu, a treću Werdumu, što su mnogi MMA fanovi dočekali kao pljačku Brazilca usred Vegasa. Također valja napomenuti kako se trebala održati i borba između Amande Nunes i Valentine Ševčenko, ali samo tri sata prije borbe Ševčenko je završila u bolnici i tvrdsila kako se ne osjeća dobro.

Linker
20. travanj 2024 09:02