Foto: Damir Krajac / CROPIX
VELIKI PRIJATELJI

VIDEO: SUSRET LEGENDARNIH HRVATSKIH GLADIJATORA Filipović dočekao Miočića, a potom je uslijedio 'dvoboj'

Piše: Petar ZobecObjavljeno: 03. studeni 2016. 22:51

Čekajući Stipu Miočića u svojoj dvorani na zagrebačkom Borčecu, Mirko Filipović bio je vidno dobro raspoložen. "Žuki, ajde da te razbijem", viknuo je Cro Cop novinaru Jutarnjeg lista, inače samoprozvanom majstoru stolnog tenisa. Predrag Žukina je odmah prihvatio izazov, pouzdajući se u svoje znanje, no, na kraju je kolega morao priznati da je Mirko pravi španer i s reketom u ruci.

- Uf, dobar je, najbolji stolnotenisač među sportašima - konstatirao je Žuki.

Zatim je u dvoranu stigao i Stipe, kojeg je Mirko uvukao i u košarkaški dvoboj.

- Čuo sam da se družiš s tamo nekim LeBronom Jamesom, pa hajde da te vidim - rekao je Mirko, dobacivši loptu UFC-ovom prvaku.

Nakon par loptaških akcija, dvojica boraca upustila su se i u lagani dvoboj u parteru, nakon kojeg su pred okupljenim novinarima kratko porazgovarali.

- Žao mi je što Stipe ne može ostati duže, da odradimo i pokoji pravi trening, jasno mi je da je on jako vremenski ograničen. Pričali smo o njegovoj zadnjoj borbi, o mojoj borbi u Japanu, Stipe je čak planirao doći i pogledati me, ako će mu obaveze to dopustiti. Ono što sigurno mogu reći je da ću ja njegovu iduću borbu doći pogledati i navijati za njega. Mislim da dokle god on bude htio, da će i držati titulu - izjavio je Filipović.

Sličnog raspoloženja bio je i prvak iz Clevelanda, kojemu je u Hrvatskoj svaki puta sve ljepše.

- Mirko mi je čestitao na zadnjoj borbi protiv Overeema, žao mi je što ne mogu duže ostati, ali idućeg tjedna moram biti u New Yorku na UFC-ovoj priredbi. Sjajno mi je u Hrvatskoj, moram reći da mi je bolje svaki put kad dođem - dodao je Miočić.

Linker
27. travanj 2024 02:45