K1 i Boks

Darren Till odgovorio na prozivke Mikea Perryja: ‘Uništit ću ovog čovjeka‘

Darren Till

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Već sedam godina traju napetosti između ova dva borca, ali nikako da vidimo njihov dugoočekivani meč

Darren Till je odgovorio na prozivke Mikea Perryja svojom vlastitom deklaracijom rata.

Till je uglavnom šutio tijekom Perryjevih priprema za njegovu posljednju borbu na ‘BKFC: KnuckleMania 4‘ priredbi protiv Thiaga Alvesa. Možda zato što je odbio navodnih dva milijuna dolara za borbu s Perryjem bez rukavica. Izjavio je kako je boks bez rukavica nešto što ga uopće ne zanima.

Till želi da se borba održi s boksačkim rukavicama, a Perry zvuči voljan na to pristati.

"Darren Till, dođi ovamo ili ću doći u UK," Perry je agresivno proglasio u ringu nakon svoje pobjede nokautom u prvoj rundi.

"Dobro, evo razloga zašto sam prozvao Darrena Tilla," Perry je napisao na Instagramu dan kasnije. "On tamo sjedi i priča neoprostive gluposti. To je borba koja mora biti održana, svi ovi ljudi samo pričaju, ali ne ostaju dugo u ringu sa mnom, točka."

"Prokleti propalitet," odgovorio je Till na Instagramu. "Uništit ću ovog čovjeka kad se napokon sretnemo. On se bori sa starim, sporim likovima."

Perryju je ugovorno dopušteno da se bori izvan BKFC-a. S obzirom na to da Britanac nije voljan ući u borbu bez rukavica, sada je izazov pronaći promotora koji će organizirati borbu Perry vs. Till. Budući da upravo Till inzistira na drugačijem pravilniku, nije li na njemu da ponudi neke alternativne opcije i organizira meč? Ili je ovo jedna od onih borbi koja se jednostavno nikada neće ostvariti?

Prošle je podosta vremena otkako postoje tenzije između njih dvojice. Još 2017. godine nakon pobjede nad Donaldom Cerroneom, Till je prozvao Perryja na međusobni obračun. Nakon toliko vremena, lagano se počinje rađati sumnja u to da se Till stvarno želi boriti protiv ‘‘Platinuma‘‘.

Linker
15. svibanj 2024 18:45