UFC

VIDEO: Pogledajte posljednja sučeljavanja boraca pred UFC 301 u Rio de Janeiru

Jonathan Martinez i Jose Aldo

 Belga/imago sportfotodienst/Profimedia
Ceremonijalno vaganje je održano sinoć, očekuje nas pregršt odličnih mečeva u Brazilu

UFC 301, spektakularna priredba u brazilskom Rio de Janieru će se održati večeraš, u noći sa subote na nedjelju, a borci su sinoć odradili svoje posljednje obaveze pred sami nastup i sučelili se zadnji put prije nego se nađu iza zatvorenih vrata kaveza.

Kao što se i očekivalo, brojni lokalni favoriti bit će u akciji, a među njima su prvak muha kategorije, Alexandre Pantoja, i legenda perolake kategorije, Jose Aldo. Dok "Kannibal" pokušava obraniti svoj naslov protiv Australca hrvatskih korijena, Stevea Ercega, u naslovnoj borbi večeri, "Junior" će u sunaslovnom meču nastupiti protiv Jonathana Martineza koji se vraća iz svoje kratke mirovine.

Bivši izazivač za naslov poluteške kategorije, Anthony Smith, ima zadatak zaustaviti napredovanje neporaženog talenta, Vitora Petrina. Uvijek zabavan i atraktivan Michel Pereira se vraća, a vrlo hvaljeni Caio Borralho nastojat će se nastaviti penjati po ljestvici srednje kategorije na štetu Paula Craiga.

Prije događaja, svih 28 boraca uspješno su odradili vaganje, ali jedna borba je ipak otkazana. Nakon vidljivih problema na vagi, William Gomis je proglašen nesposobnim za borbu pa stoga nećemo gledati njegov okršaj u perolakoj kategoriji sa Jeanom Silvom.

Sve što je bilo preostalo je da se borci jedan posljednji put suoče na ceremonijalnom vaganju UFC 301 priredbe, a kako je to izgledalo, pogledajte niže ili kliknite OVDJE.

Linker
18. svibanj 2024 02:42