SVI SRETNI REMIJEM

FOTO: BOD K'O KUĆA Kek ponosan: 'Bravo dečki, ali ujutro u 11 da ste se nacrtali na treningu!'

'Glavno da smo se upisali, rekao sam vam da nećemo završiti na 'nuli'. Početkom drugog dijela smo igrali po mom ukusu, ali nemamo snage da bi to razdoblje produžili'
 Tea Cimaš/CROPIX

Trener Matjaž Kek na presici poslije utakmice rekao je da Rijeka osvojeni bod apsolutno zaslužuje.

- Iskopali smo taj bod u fantastičnoj, čarobnoj atmosferi Kantride i to je svima nagrada, i nama i navijačima. Nismo pobijedili, ali nismo ni izgubili od velike ekipe. Igrači neka sada proslave, ali ujutro u 11 je trening jer nas čeka Dinamo - rekao je Kek koji je ponovo izmamio ovacije navijača. Priznao je da za ovaj nivo natjecanja treba bolja fizička sprema.

- Mislim da smo taktički odigrali kako treba. Zadnjih pet minuta prvog i prvih 10 minuta drugog poluvremena, to je ono što bih želio kroz cijelu utakmicu. Ali za to treba još puno rada i odricanja i do toga će doći - kazao je Matjaž Kek.

Trener Betisa Pepe Mel s puno je respekta govorio o momčadi protiv koje su upravo izvukli bod.

- Rijeka je bila na visokom nivou i Betis je dao sve od sebe. Znali smo da nas čeka teška utakmica i sve u svemu bilo je dobro. Tražili smo pobjedu, mislim da smo u drugom poluvremenu bili bolji, ali Kantrida je jako težak teren. Sljedeće dvije utakmice su odlučujuće za to tko će biti prvi u grupi. Igramo s Portugalcima i nadamo se da ćemo izvući četiri boda - rekao je Pepe Mal.

Utakmicu je s tribina pratio i Robert Jarni koji je svojevremeno igrao u Betisu. Iako je pohvalio Rijekinu igru, kazao je da bi Europska liga, s obzirom na učestalo ozljeđivanje igrača, Rijeku mogla skupo koštati.

- U Hrvatskoj je ritam utakmica puno slabiji nego tamo.Kod njih se svake nedjelje igra u visokom ritmu i to je njima normalno - rekao je Jarni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 06:47