TRANSPARENTNO.HR

LAŽE LI VAM ŠEF DA NEMA NOVACA? JE LI FIRMA U KOJOJ TRAŽITE POSAO U BLOKADI? Novi servis Fine nudi odgovor

Po tvrdnjama Fine, servis transparentno.hr jedinstven je u Hrvatskoj i u regiji, a dostupan je putem računala i mobilnih uređaja na domeni www.transparentno.hr.
 CROPIX

Financijska agencija (Fina) od danas putem svog novog internetskog servisa, transparentno.hr , svim građanima omogućuje uvid u podatke o poslovanju obrta, dioničkih i društava s ograničenom odgovornošću te ostalih subjekata obveznika poreza na dobit, priopćeno je iz Fine.

Između ostalih, na raspolaganju su podaci poput prosječne plaće, broja zaposlenih, prihoda i rashoda, ostvarene dobiti i podatak o blokadi računa, navode iz Fine.

Objašnjavaju kako će primjerice građani koji traže posao putem servisa transparentno.hr moći provjeriti kako posluju njihovi potencijalni poslodavci.

Oni koji surađuju s drugim poslovnim subjektima mogu provjeriti radi li se o pouzdanim poslovnim partnerima, a znatiželjni mogu provjeriti kako posluju neke tvrtke.

Iz Fine objašnjavaju kako se pristup podacima ostvaruje putem Vingda, virtualne valute koja korištenje servisa omogućuje bez plaćanja novcem. Korisnici sami odlučuju kako će steći Vingd potreban za pristup. Mogu ga kupiti ili zaraditi jednostavnim akcijama, kao što su informiranje o Fini i Fininim uslugama i proizvodima, navode iz Fine i objašnjavaju kako su, kroz suradnju s Vingdom, servis učinili dostupnim svim građanima, bez obzira na to imaju li vlastite prihode, kreditnu karticu ili dovoljno sredstava na mobitelu.

Vingd kroz ostale partnerske servise koristi više od 200.000 korisnika u Hrvatskoj.

Po tvrdnjama Fine, servis transparentno.hr jedinstven je u Hrvatskoj i u regiji, a dostupan je putem računala i mobilnih uređaja na domeni www.transparentno.hr.

Servisom transparentno.hr Fina nastavlja modernizirati svoje usluge, investirajući u edukaciju građanstva o prednostima primjene poslovnih informacija u svakodnevnom životu koje građanima mogu značajno pomoći u donošenju boljih odluka, zaključuje se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:34