REUTERS
NANE TRPI, ALI KAD POLUDI...

BILIĆA PRESJEKAO NOVI 'SLUČAJ FONTANA' Ako je ovo istina, brutalna kazna čeka starog recidivista i razvratnika Carolla!

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 30. rujan 2016. 14:21

Slaven Bilić je u jeku krize, dok ga kladioničari stavljaju na prvo mjesto ljudi koji će dobiti prvi sljedeći otkaz, a četvrtina anketiranih smatra da će West Ham ispasti, odigrao dobro poznatu, staru psihološku foru - igračima je dopustio “boys night’s out” želeći da ih četiri uzastopna premierligaška poraza potpuno ne unište. I njega, zajedno s njima.

Hrvatski stručnjak kazao je momcima da se opuste, ali naravno pod jasnim pravilima. I sve se činilo u redu dok na Twitteru nije osvanula fotografija Andyja Carrolla i Darrena Randolpha kako “u podne”, piše autor, “mrtvi pijani vrište na ptice”?! Naravno, fotka je postala viralna, a Bilićev problem golem - zar mu se opet ponovila Fontana ili slučaj sa Srnom, Balabanom i Olićem?

Teške globe

- Postoje glasine da su bili pijani. Izlazak igrača bio je moja ideja, ovo nije, ali sve dok se glasine ne pokažu istinitima, ne želim o njima raspravljati. pred nama je važna utakmica s Middlesbroughom i sve što trebamo, raspravit ćemo u našem domu - kazao je Bilić.

- Pričao sam s predsjednikom, pokrenuli smo istragu i kada saznamo konačnu istinu, onda ćemo u skladu s njom i donositi odluke. Sve će se znati sljedećega tjedna...

A što će se znati, znaju jasno engleski mediji. Ako se, naime, glasine pokažu vjerodostojnima, Randolpha čeka kazna od 50 tisuća eura, dok bi Carrroll, poznati razvratnik i recidivist, mogao dobiti “šamarčinu” teško preko 200 tisuća eura! S obzirom na plaću, važnost u momčadi, ali i činjenicu da je (opet!) ozlijeđen, takav udar na igrača doživljava se krajnje pravednim.

Bilića razočarao Caroll

Nije tajna da bio Carrollov ispad posebno pogodio Bilića, s obzirom da mu je ovaj ponudio povjerenje i lani ga vratio u golgeterski život. Uostalom, u tijeku krize Čekićara koja ih je prikovala na dno ljestvice, Bilić zapravo najviše pogledom traži Carrolla. Koji je po tko zna koji put na rehabilitaciji umjesto na travnjaku...

U svakom slučaju, posljednji slučaj mogao bi zapravo ići na ruku Biliću, premda ga mnogi smatraju slamkom spasa; naime, nakon slučaja Fontana, Srna, Olić i Balaban grižnju savjesti počeli su otplaćivati na terenu.

Slaven je u pomoć prizvao i navijače:

- Trebamo ih više nego ikada, želimo da gledaju pobjedničku momčad. Novi je stadion potpuno drugačiji od staroga, ali zajedno ga možemo učiniti našim domom.

Linker
18. travanj 2024 01:31