REUTERS
UHVAĆENI U AKCIJI U SEDAM UJUTRO

BILIĆU PRIJETI OTKAZ, A VLASTITI IGRAČI MU ZABILI NOŽ U LEĐA 'Pijani su kao majke i urlaju na ptice!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2016. 16:42

Nastavlja se muka West Hamovih navijača, ali i Slavena Bilića koji na početku sezone iz kola u kolo trpi udarce, kako od protivnika, tako i od vlastitih igrača.

West Ham je nakon prvih šest kola Premiershipa na 18. mjestu, sa samo tri boda, odnosno jednom pobjedom u šest utakmica, a već četiri kola zaredom zna samo za poraze.

Najnoviji je došao prošlog vikenda protiv Southamptona (0:3 na Olimpijskom stadionu), pa je Slaven Bilić svoju demoraliziranu momčad odlučio pustiti na svojevrsni team-buliding.

Momčad je u ponedjeljak dobila dozvolu za večernji izlazak i sve je zapravo bilo dobro do trenutka kad se zajednička večer odužila do ranih jutarnjih sati.

Naime, ozlijeđeni Andy Carroll i golman Darren Randolph izašli su zajedno sa suigračima u talijanski restoran Signor Sassi u londonskoj četvrt Knightsbridge, a završili su u noćnom klubu gdje je očito bilo svega. Na njihovu nesreću, u rano jutro su ih očito poprilično pijane primijetilinavijači West Hama, koji posljednjih dana proživljavaju zaista teške dane.

I njima je to očito bila kap koja je prelila čašu, tim više što je u društvu raskalašenog dvojca bio i njihov sugirač Aaron Creswell koji se također oporavlja od ozljede. Netko je fotografije stavio na Twitter, a danas o tome javljaju gotovo svi engleski mediji.

"Andy Caroll i Darren Randolph su pijani kao majke i urlaju na ptice po Londonu", razotkrili su veseli trojac West Hamovi navijači na Twitteru.

Bilić je ovoga tjedna dobio emotivno pismo Uprave, zajedno s uvjeravanjem da hrvatski trener ostaje u klubu, ali ovakvi incidenti sigurno ne doprinose popravljanju atmosfere u klubu. Muke po Slavena Bilića se u svakom slučaju nastavljaju, a opasno se približava novi domaći susret protiv Middlesbrougha u subotu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
26. travanj 2024 10:05