Robinho
 REUTERS/Washington Alves / REUTERS
UZELA GA BIRTIJA

BRAZILAC KOJI JE ODUŠEVLJAVAO SVOJIM DRIBLINZIMA, ALI ONDA JE OTKRIO NOĆNI ŽIVOT 'Volio sam Manchester, a posebno diskoteke! Uživao sam u zabavama'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. studeni 2017. 16:12

Posljednjih godina Manchester City imao je niz sjajnih nogometaša, a jedan od takvih bio je i Brazilac Robinho. Ipak, neki od njihov voljeli su noćni život i diskoteke poput vratara Joea Harta, Micaha Richardsa i Valerija Bojinova.

Ali, ako stavimo na stranu njegov privatni život, Brazilca Robinha bio je pravi užitak gledati. Njegove pogotke, driblinge, a pogotovo 'bicikl' kojeg je odradio barem jednom u utakmici. Njegova moć i forma počela je padati dolaskom u Manchester City gdje je upoznao sve čari noćnog života.

- Volio sam Manchester, sve mi se sviđalo, od kluba do restorana, mjesta za provod, a posebno noćni klubovi. Uživao sam u zabavama, a uživali su i moji suigrači iz Cityja - kaže Robinho, koji trenutaćno igra za Atletico Mineiro.

Možda bi strast prema izlascima ostala tajna da engleski fotografi nisu vrijedno radili za vrijeme Robinhovih noći u Manhesteru.

- Englezi su izlazili češće od nas Brazilaca. Golman Joe Hart uvijek je bio u provodu, Micah Richards i Sean Wright Phillips također, ali novinari su samo nas lovili.

Linker
23. travanj 2024 07:25