Screenshot: Twitter
DAO SI JE ODUŠKA

BURNA NOĆ ROGERA FEDERERA, NAJVEĆI TENISAČ SVIH VREMENA LUDO PROSLAVIO POBJEDU PROTIV ČILIĆA 'Odzvanja mi u glavi, pojma nemam što smo sve radili...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2017. 19:23

Osvajanje svog osmog Wimbledona i 19. Grand Slam turnira u karijeri ukupno Roger Federer je burno proslavio.

U finalu je u nedjelju lakše od očekivanog pobijedio Marina Čilića sa 6:3, 6:1, 6:4, nakon čega si je dao oduška. Prisustvovao je na tradicionalnoj večeri s pobjednicom Wimbledona Garbine Muguruzom nakon čega je tulumario do pet sati ujutro.

"Odzvanja mi u glavi", rekao je Federer na presici.

"Nemam pojma što smo noćas sve radili. Popio sam pretpostavljam puno različitih alkoholnih pića. Poslije tradicionalnog bala otišli smo u u neki bar gdje nas je čekalo 30 ili 40 prijatelja i sjajno smo se proveli. Legao sam u krevet u pet ujutro, a kada sam se probudio nisam se dobro osjećao", objasnio je Federer koji je poznat kao obiteljski čovjek i rijetko se odaje tulumarenju.

Ali osvajanje Wimbledona valjalo je proslaviti. Ove je sezone Federer osvojio dva Grand Slama (Australian Open i Wimbledon), nakon što prethodnih pet godina nije osvojio nijedan.

"Želim uživati godinu dana što sam osvajač Australian Opena i Wimbledona i nisam si postavio cilj o broju Grand Slamova. Želim uživati, ostati zdrav i vidjet ćemo što će se onda dogoditi", zaključio je 35-godišnji švicarski čarobnjak.

Linker
24. travanj 2024 13:06