CROPIX
POZITIVNI ŠOK

ČAČIĆ STVARNO MISLI OZBILJNO Ante će provesti najluđu ideju još od Bilićeve fore iz 2009.!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 16. lipanj 2016. 12:47

Ante Čačić nije ostao na riječima, on i team menadžerica Iva Olivari jučer su tijekom dana obišli Deauville i tražili restoran u koji će odvesti igrače ako pobijede Češku, kako bi ispunio obećanje da se dečki i stožer napiju.

Premda ne vjerujemo da će itko padati s nogu, kao Anas Sharbini u Rovinju 2009. godine, moguće je da je Čačić gledao i da paparazzi imaju što manje šanse uhvatiti ih aparatom ili kamerom.

Fotoreporter Cropixa Ronald Goršić susreo ih je kraj središnjeg gradskog trga. Netko bi kazao da se sprema ražanj dok je zec 740 kilometara dalje u St. Etienneu...

Zanimljiva je to ideja, možda čak i najluđa od famozne Funtane 2009. godine. Podsjetimo, tada je izbornik Slaven Bilić odveo igrače na team-building u restoran Funtana pored Rovinja kako bi malo podignuo momčadski duh prije posljednje utakmice kvalifikacija za SP s Kazahstanom.

Radilo se zapravo o nebitnom dvoboju s obzirom da je Hrvatska izgubila sve šanse za odlazak u Južnu Afriku. No igrači su spremno prihvatili ideju, i na kraju u dizanju morala 'malo' pretjerali -nakon što je Bilić napustio restoran.

Sigurno smo da to sada neće biti slučaj.

Linker
24. travanj 2024 19:57