Screenshot
KUŠAČ PITA

ČUDAN ZAOKRET U KARIJERI Lokalna legenda prvo u suzama napustila klub pa odmah dobila urnebesnu ponudu za novi posao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2017. 13:27

Wayne Shaw, popularni 45-godišnji i 150 kila teški rezervni golman petoligaša Sutton Uniteda imo je turbulentnih nekoliko tjedana. Otkako se saznalo kako će biti u kombinaciji za nastup protiv Arsenala u FA Kupu, puni novinske stupce, no njegova egzibicija uz teren ipak ga je skupo koštala.

Shaw je naime, kada je shvatio da neće ulaziti u igru jer je njegov terner već napravio sve tri zamjene, odlučio pojesti pitu uz klupu za pričuve i tako postao priča dana.

Kasnije je priznao kako je to napravio jer je jedna kladionica stavila koeficijent 8 na to da će Shaw jesti u prijenosu uživo. Takav potez nije se svidio upravi kluba koja mu je uručila otkaz.

"Bacio je sjenu na cijelu momčad. Jako sam razočaran njegovim potezom. Nakon brojnih kritika Wayne je sam ponudio da ode, a mi smo to i prihvatili", rekao je trener Sutton, Paul Doswell.

Međutim, sve skupa bi Shaw itekako mogao naplatiti jer mu je jedan lanac britanskih supermarketa već ponudio posao kušača pita.

"Mi uvijek želimo najbolje kušače pita kako bi bili sigurni da one budu hit. Wayne Shaw je nakon utakmice protiv Arsenala svakako jedan od trenutno najpoznatijih. Impresionirala nas je njegova strast prema pitama u najvećem trenutku njegove karijere", izjavila je šefica jednog supermarketa, Tessa Callaghan.

Linker
25. travanj 2024 15:17