Getty Images
TATA, OPROSTI

DAN DANAS MU TO NIJE ZABORAVIO Legenda španjolskog nogometa je kao dječak svome ocu na kladionici izbio iz ruke rekordni listić od milijun funti!

Piše: Krešo KokićObjavljeno: 11. veljača 2017. 00:13

Po mnogima jedan od najboljih golmana svih vremena, Iker Casillas u sutonu je svoje karijere i danas rijetko puni novinske stranice. Legenda Real Madrida od 2015. godine igra za Porto, a iako je 35-godišnji Španjolac u svjoj karijeri zaradio stotine milijuna, priča o tome kako je kao dječak 'koštao' svog oca milijun funti zaintrigirala je sve njegove obožavatelje.

Tata Casillas je jednog dana na listić stavio 14 parova i dao svome sinu Ikeru novac da ode uplatiti u kladionicu. Međutim, nešto je buduću španjolsku legendu odvratilo s puta i listić nikada nije uplaćen. Kako to u životu često biva, listić je ispao dobitni.

Otac je 'poludio' na sina koji je najvjerojatnije novac potrošio na sladoled, ili nešto slično, iako je istina da bi trebao biti ljutit samo na sebe jer da je vjerovao kako će listić proći otišao bi ga sam uplatiti.

Istina je, naravno, i da se Iker višestruko iskupio jer je kao svjetski i europski prvak sa Španjolskom te višestruki europski klupski prvak s Realom, uz bogate sponzorske ugovore, zaradio stotine milijuna, no u tadašnjem razdoblju života milijun funti (zapravo milijun bilo čega) bi itekako dobro došli obitelji Casillas.

Sigurni smo kako je tata Casillas davno oprostio 'Svetom Ikeru', kako su španjolski navijači tepali bivšem golmanu Reala. Iako, ima i onih koji tvrde da tata Casillas i dan danas prebacuje svome sinu što nije napravio ono po što ga je ovaj poslao. Kroz šalu, nadamo se...

Linker
16. travanj 2024 13:16