Eddie Keogh / REUTERS
NEPROCJENJIVO ISKUSTVO

DEJAN LOVREN I SUIGRAČI ZAVRŠILI U - ZATVORU Redsi naletjeli na ozloglašeniji otok SAD-a!

Piše: HinaObjavljeno: 22. srpanj 2016. 13:30

Nogometaši engleskog velikana Liverpoola nalaze se na desetodnevnoj turneji u SAD, a boravak u San Franciscu iskoristili su za posjet bivšem zatvoru Alcatraz.

Nakon što su 'redsi' odradili jutarnji trening na terenima sveučilišta Stanford, Jurgen Klopp je cijelu momčad odveo na izlet. Posjetili su otok Alcatraz ispred San Francisca na kojem se nalazio zloglasni zatvor. Od sredine tridesetih godina 20. stoljeća, pa sve do ukidanja zatvora 1963. godine, Alcatraz je glasio za najčuvaniji i najsigurniji zatvor u Americi. Danas je to omiljeno turističko odredište.

Liverpool će na američkoj turneji odigrati tri utakmice - 28. srpnja protiv Chelsea na stadionu Rose Bowl u Pasadeni, tri dana kasnije protiv Milana na Levi's stadionu u Santa Clari, te 2. kolovoza protiv Rome na Busch stadionu u St. Louisu.

"Iza nas su teški treninzi i noge su teške, ali to je dobro za nas. Radujemo se boravku u SAD i utakmicama koje nas tamo očekuju. Igrat ćemo nekoliko zahtjevnih susreta pa ćemo vidjeti gdje smo," kazao je hrvatski nogometaš Dejan Lovren.

Do početka prvenstva Liverpool će odmjeriti snage i protiv Barcelona na Wembleyu (6. kolovoza), te dan kasnije protiv Mainza, kluba kojeg je Klopp vodio od 2001. do 2008. godine. Bit će to posljednji test Liverpoola prije početka prvenstva i ogleda protiv Arsenala u prvom kolu 14. kolovoza.

"Do početka prvenstva ima nešto manje od mjesec dana. Imamo dovoljno vremena za treninge. Mi smo spremni za to," poručio je Lovren.

Linker
18. travanj 2024 16:02