Reuters/Peter Cziborra / Reuters
'DEJA VU' NA OTOKU

ENGLESKA NOGOMETNA LEGENDA IMA OZBILJIH PROBLEMA S ALKOHOLOM 'Njegov život je izvan kontrole, on ide putem propasti kojim su išli Gazza i George Best'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. rujan 2017. 17:59

Jedna od najvećih nogometnih zvijezda, Englez Wayne Rooney prošlog je tjedna ostao bez vozačke dozvole nakon što je optužen za vožnju u alkoholiziranom stanju. Legendi engleske reprezentacije ovo nije prvi puta da sudjeluje u incidentima vezanim uz alkohol, a Steve Pope je u razgovoru za Sun, inače psihijatar koji je radio s Paulom Gascoigneom i Georgeom Bestom, upozorio kako je Rooneyju hitno potrebna pomoć u odvikavanju od alkohola.

- Ovo je samo dokaz da je njegov život izvan kontrole. Pokazuje sve znakove da postane novi Gascoigneom, ili još gore, George Best. Ne pokazuje nikakve znakove da je svjestan ozbiljnosti svojih problema i njemu je potrebna pomoć. Pomoć supruge, prijatelja, menadžera i svih onih oko njega.

Valja napomenuti kako Rooney nije bio uz reprezentativce na Malti u posljednjoj kvalifikaciujskoj utakmici obzirom kako je bio uhapšen, a i prethodno se odlučio i oprostiti od nastupa za Gordi Albion.

Linker
24. travanj 2024 05:39