CROPIX
NEBO SE PLAVI

FOTO: KOJI JE LJEPŠI? Stigao odgovor Hajduku: Dinamo predstavio novi plavi redizajnirani dres

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 08. srpanj 2016. 20:54

Dinamo je u petak predstavio novu kolekciju dresova u kojima će igrati sljedeću sezonu.

Novi dizajn nije donio ništa revolucionarno. U odnosu na lanjsku kolekciju, razlikuje se vratarski dres te detalji na rukavima.

Modri su domaći plavi dres prezentirali u revijalnoj utakmici s navijačima. S jedne strane u tradicionalnim plavim dresovima prvaci Hrvatske Antolić, Pivarić, Rog, Ćorić, Henriquez i Ježina na golu, a s druge, pojačani vratarom Šemperom, u rezervnoj garnituri pet navijača koji s tribina već godinama prate uspjehe Modrih.

- Jako su udobni novi dresovi i vjerujem da ćemo u njima odigrati još jednu uspješnu i kvalitetnu sezonu. Uvijek me ljudi pitaju "koji je meni dres ljepši?", a moj odgovor je uvijek isti: jako su lijepi i atraktivni rezervni dresovi koji su ove godine žuti, a znali su prošlih sezona biti zlatni odnosno narančasti, ali meni je kao kapetanu Dinama i Zagrepčaninu uvijek najljepši plavi dres mog kluba. Što se tiče same utakmice moram priznati da je bilo baš zanimljivo, bilo je napeto i mislim da smo se svi skupa dobro zabavili – rekao je nakon utakmice dobro raspoloženi kapetan Domagoj Antolić.

Dres za novu sezonu predstavili su ovoga tjedna i na Poljudu, a za razliku od Dinamovog, Splićani su ipak napravili veću promjenu - novi je dres potpuno bijeli što se, po prvim komentarimima, svidjelo navijačima.

Koji je ljepši i moderniji, procijenite sami...

Linker
26. travanj 2024 05:37