screenshot
TIPFELER NA GRBU

KAKVI 'MAJSTORI': UGLEDNI EUROPSKI KLUB NA DRESU IMA KRIVO NAPISANO IME! Ni vodstvo kluba ni igrači nisu primjetili dok se navijači nisu počeli žaliti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. rujan 2017. 20:13

Vodstvo uglednog francuskog, ali i europskog, kluba Montpelliera ispričalo se navijačima nakon što je shvatilo kako svi njihovi dresi imaju pogrešno napisano ime kluba.

Radi se o dresovima koje nose igrači ove sezone, kao i dresovima koji se prodaju u službenim dućanima kluba. U klubu su grešku shvatili tek kada je dio navijača počeo objavljivati fotografije tipfelera na društvenim mrežama.

"Dragi navijači, naš klub ima pogrešku u natpisu na logu koji se nalazi na dresovima. Klub svima vama omogućuje da dođete i zamijenite dresove, ili dobijete povrat novca."

"Moramo naglasiti kako za pogrešku nije kriv proizvođač dresova Nike već tvrtka koja radi samo grb kluba na kojem se nalazi pogreška. Prihvatite naše najiskrenije isprike", stoji u priopćenju Montpelliera koji na grbu dresa ove sezone ima natpis s jednim 'L' manje.

Montpellier je inače ove sezone nakon četiri kola na 12. mjestu s jednom pobjedom, remijem i dva poraza, a tko zna s novim grbom možda i krenu pobjede jer ipak se radi klubu visokog renomea koji je 1999. osvojio Intertoto Kup i koji je bio francuski prvak u sezoni 2011./12. te dvostruki osvajač francuskog Kupa 1929. i 1990. godine.

Za Montpellier su kroz povijest igrali veliki igrači kao što su Eric Cantona, Laurent Blanc, Olivier Giroud, Carlos Valderrama i Roger Milla, a od hrvatskih njegov dres nosio je Aljoša Asanović.

Linker
21. travanj 2024 08:48