Screenshot
POVRATAK U BUDUĆNOST?

KAO DA JE IMAO ČAROBNU KUGLU I VIDIO BUDUĆNOST 'Vremenski putnik došao u kladionicu', izmislio posebnu, nevjerojatnu okladu i postao priča dana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2017. 14:58

Nevjerojatna priča stiže s Otoka nakon Arsenalovog teškog poraza u Münchenu. U kladionici Sky Bet objavili su vijest o okladi koja ih je navodno ukupno koštala 350.000 funti, a da uopće nije bila u standardnoj ponudi sinoć odigrane utakmice osmine finala Lige prvaka između Bayerna i Arsenala.

Dan poslije znamo kako je završilo (5:1 za Bavarce), ali sada se čini kao da je stanoviti Max Reid to znao - puno prije svih. Sky Bet tvrdi da je kladitelj u srijedu nešto prije podneva (devet sati prije početka spektakla na Allianz Areni) zatražio posebnu okladu koje nije bilo u ponudi - Lewandowski zabija gol glavom, Arsenal promašuje jedanaesterac.


Robert Lewandowski Goal Bayern Munich vs...


Penalty

I upravo se to dogodilo (Sanchez promašio penal u 30. minuti, Lewandovski glavom pogodio u 53.). Scena pomalo podsjeća na onu iz holivudskog serijala 'Povratak u budućnost', ali Sky Bet ima i dokaz - screenshot uplate originalne oklade.

Reid je navodno uplatio pet funti na svoju posebnu okladu, a kladionica je procijenila da je koeficijent za takvo čudo - 400.

On sam je uzeo 2.000 funti, ali znate kako to ide... Okladu su u ponudi vidjeli i drugi kladitelji, svatko malo hrabriji je kopirao Maxa i bacio još koju funtu na čudnu kombinaciju 'glava-penal', a u kladionici su na kraju sami objavili koliki je ukupni gubitak.

"Znači, ova pobjednička oklada iz posebne ponude na zahtjev nas je upravo koštala 350 tisuća funti".

Linker
26. travanj 2024 13:52