Reuters / Andrew Couldridge Livepic
OKLADA ZA PAMĆENJE

KLADIONIČAR POGODIO PRAVA ČUDA, A SADA GA SAMO JEDAN PAR DIJELI OD LUDOG DOBITKA Hoće li mu Arsenal donijeti pravo bogatstvo?

Piše: HinaObjavljeno: 19. svibanj 2017. 10:47

Ukoliko Arsenal izbori plasman u kvalifikacije Lige prvaka ili direktan plasman u elitno natjecanje 'Starog kontinenta' jedan će Irac zaraditi 250.000 funta što je oko 2,18 milijuna kuna.

Irac je u lipnju prošle godine u kladionici Paddy Power uložio 150 funta na 10 tipova i sve je pogodio osim posljednjeg.

Irac je pogodio da će francuska reprezentacija ući u finale Europskog nogometnog prvenstva 2016. godine, te da će reprezentacija Argentine osvojiti prvo mjesto u svojoj skupini na Copa Americi u lipnju prošle godine. Pogodio je i da će Newcastle United izboriti povratak u Premiership, te da će engleska ragbi reprezentacija pobijediti na "Six Nations". Na listiću je imao i nekoliko parova iz irskog nogometa.

Na putu do 250.000 funta stoje mu još 'topnici'. Arsenal se trenutačno nalazi na petom mjestu Premiershipa sa 69 bodova, tri manje od Manchester Cityja na četvrtoj poziciji, dok Liverpool na trećem mjestu ima 73 boda.

Arsenal do konca sezone očekuje još samo gostovanje kod Evertona, Manchester City gostuje kod Watforda, dok je ispred Liverpoola utakmica protiv Middlesbrougha.

Arsenal se posljednjih 19 sezona plasirao u Ligu prvaka. Hoće li serija stati baš sada i uništiti veliki dobitak. Irac se nada čudu na Anfieldu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
20. travanj 2024 15:16