REUTERS/Peter Cziborra / REUTERS
KAKAV KIKS

MOŽE LI BIZARNIJE OD OVOGA? NEVJEROJATAN PROPUST MANCHESTER UNITEDA Odbili dovesti jednog od najboljih nogometaša svijeta zato što ima preveliku glavu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2017. 12:47

Španjolski veznjak Isco (25), koji je proglašen za najboljeg igrača u pobjedi 2-1 protiv Manchester Uniteda u europskom Superkupu, potpisat će novi ugovor sa Real Madridom, objavili su u srijedu španjolski mediji.

- Blizu sam potpisivanja novog ugovora, i to će biti vrlo skoro - kazao je Isco, koji bi trebao ostati u Realu barem do ljeta 2022. uz godišnju plaću od šest milijuna eura.

S druge strane u javnost je procurila vijest o tome kako je upravo protivnik Reala u finalu Superkupa, Manchester United svojevremeno imao priliku dovesti ovog sjajnog nogometaša, ali je čitav posao propao iz jednog bizarnog razloga.

Naime, Sir Alex Ferguson ga je još 2013. želio dovesti na Old Trafford, ali je tadašnja skautska služba kluba savjetovala kako to i ne bi bilo najbolje rješenje. Prema njihovim analizama Isco je bio prespor i imao je preveliku glavu u odnosu na tijelo. Ipak, Isco je pokazao da mu ništa od navedenog ne predstavlja problem te je u vrlo kratkom roku postao jedan od najboljih nogometaša Real Madrida.

Linker
23. travanj 2024 00:08