Screenshot: Instagram
UVREDE SA SVIH STRANA

NAVIJAČI RAZAPELI BROZOVIĆA ZBOG FOTKE S PLAVOKOSOM LJEPOTICOM 'Gospodine moronu! Nezahvalni plaćeniće! Vidim da si jako razočaran i slomljen...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2016. 19:24

Nije lako ovih dana nogometašima milanskog Intera, a pogotovo ne hrvatskom internacionalcu Marcelu Brozoviću.

Inter je u u 2. kolu Europske lige u Pragu doživio novi poraz i pritom izgledao jako loše, a pozicija trenera Franka De Boera sve je nesigurnija. Na klupu je posjeo Ivana Perišića i kapetana Icardija, a na put nije ni vodio Brozovića koji se očito još nije iskupio za svoj nedavni sukob s nizozemskim strategom.

Navijače je, pak, zabolio debakl u Pragu (1:3), ali još ih više očito smeta nezainteresiranost igrača koja se zrcali i u jednom potezu Brozovića nakon utakmice. Naime, hrvatski je veznjak na Instagram netom nakon poraza postavio šaljivu seriju fotografija sa svojom djevojkom, studenticom biologije Silvijom Lihtar, i pokrenuo - javni linč.

Fotografiju objavljuje Broz (@marcelo_brozovic)

Bivši dinamovac je u manje od 24 sata dobio gotovo 600 komentara, a većina su zapravo uvrede.

'Gospodine moronu!', 'Da je po meni, poderali bi ti ugovor i dobio bi otkaz!', 'Ti si gov***!', 'Nezahvalni plaćeniće', 'Nikoga nije briga hoće li Inter pobijediti ili izgubiti', 'Vidim da si jako razočaran i slomljen što si izvan momčadi dva tjedna', samo su neki od stotine komentara kojima su navijači brutalno napali dojučerašnjeg miljenika.

Inače, Sparta je rano povela golovima Vaclava Kadleca, a Perišić je u igru ušao u 63. minuti umjesto Candreve. Nadu je gostima iz Milana vratio Palacio, no nakon isključenja Ranocchije domaćin je trećim golom potvrdio pobjedu i izlazak iz krize.

Linker
23. travanj 2024 15:54