NICE, FRANCE - JUNE 22: Zlatan Ibrahimovic of Sweden in action during the UEFA EURO 2016 Group E match between Sweden and Belgium at Allianz Riviera Stadium on June 22, 2016 in Nice, France. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
Alex Livesey/Getty Images

ISKREN DO BOLA

OVO MORA BITI JEDNA OD NAJHRABRIJIH IZJAVA SVIH VREMENA Za njega je bolje da se više nikada ne sretnu: 'Zlatan Ibrahimović je idiot!'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.03.2017. u 10:51

 • Anders Svensson, inače dugogodišnji reprezentativac Švedske, na jako je ružan način govorio o svojem bivšem suigraču iz reprezentacije i jednom od najvećih legendi svjetskog nogometa, Zlatanu Ibrahimoviću.

  Naime, Svensson je za žuto-plave upisao ukupno 138 utakmica, dok je na klupskom planu igrao i na Otoku, točnije u Southamptonu, ali Zlatana baš i ne voli.

  - Ne znaš što bih vam rekao. Jednog je dana najbolji na svijetu, a drugi potpuni idiot, a ja takvo ponašanje ne odobravam. Znao je maltretirati mlađe igrače i izazivati ih i onda vidjeti dokle sve to može ići i kako će mu odgovoriti. Nas starije uglavnom nije dirao - rekao je Svensson koji je također i rekorder po broju utakmicu za reprezentaciju Švedske.

   

  Iz drugih medija