Screenshot
ČUDO GA JE SPASILO

POTPUNA STRAVA U REPUBLICI SRPSKOJ Dosudio je penal, a potom je krenuo krvavi linč: ‘Sijevaju udarci, glava, trbuh… Sekunde su me dijelile od smrti!’

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2016. 22:15

Na utakmici regionalne lige Republike Srpske, između domaće momčadi Naša krila i Rudanke, mladi, 20-godišnji sudac Marinko Cvjetković dosudio je penal. Ono što je uslijedilo bilo je nalik horor filmu!

“Poslije dosuđenog kaznenog udarca, vratar gostujućeg sastava napravio je prekršaj. Međutim, tada su me ‘opkolili’ nogometaši Rudanke. Dobrica Jović udario me je u glavu u predjelu lica, odnosno usta, dva puta. Pao sam kao pokošen, ali sam uspio nekako ustati sav krvav. Psovke i vrijeđanja parali su nebo. U tom trenutku spasili su me redari, publika, domaći nogometaši. Kada sam pomislio da se koliko-toliko smirila situacija, rekao sam da je to kraj, nema nastavka”, otkriva detalje ovog događaja Marinko Cvjetković za srpski tabloid Kurir.

“U padu volejom me u glavu dočekuje Jović. Sijevaju udarci na sve strane, glava, trbuh, ruke, noge, gubim svijest. Sekunde su me dijelile od smrti”.

Linker
14. travanj 2024 07:47