Screenshot
NIJE MU POMOGLO

RAKITIĆ ZAVRŠIO NA NASLOVNICAMA IZ SASVIM NENOGOMETNOG RAZLOGA Pogledajte modni detalj koji malo koga ostavlja ravnodušnim

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 12. travanj 2017. 23:01

Marca je najavu utakmice između Juventusa i Barcelone napravila kroz intervju s Ivanom Rakitićem objavljenim na udarnim 2-3 stranicama.

- Sada dolazi trenutak istine, najvažniji, najteži, ali u isto vrijeme i najljepši. Moramo pokazati našu najbolju verziju, ali nije lako igrati svaka tri dana. Puni smo želje dohvatiti vrh i želimo dobiti sve utakmice koje su pred nama - naglasio je Rakitić.

Sjeća se hrvatski veznjak dobro finala Lige prvaka iz 2015. godine kad je Barcelona pobijedila talijanskog velikana.

Thanks a lot @martinbarborka Ready with my new shinpads

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

- Sjećam se tog pogotka Juventusu, koji sam zabio Gianluigiju Buffonu, kao da je bio jučer. Titula, prvi pogodak, bila je to savršena noć za mene - dodao je Rakitić.

Za sraz u Torinu Rakitić se posebno pripremio. Na Instagramu je objavio fotografiju novih kostobrana na kojima se nalaze slike supruge Raquel te njihovih djevojčica Althee i Aldare.

Nažalost, nije pomoglo. Barcelona je u Torinu doživjela katastrofu, i teško će s 0:3 uspjeti napraviti novi podvig u uvratu za tjedan dana...

Linker
16. travanj 2024 20:19