EPA/MANUEL BRUQUE / EPA
ŠTO SE DOGAĐA?

ŠPANJOLCI OPTUŽILI LIVAJU - PRED OČIMA TRENERA BACIO JE DRES NA POD Suigrač Hrvata razbio staklo u svlačionici, a trener dan kasnije najavio ostavku

Piše: HinaObjavljeno: 18. ožujak 2017. 17:42

Iako je Las Palmas pobijedio Villarreal zahvaljujući zgoditku Kevina Princea Boatenga, nakon utakmice u svlačionici se odigrao neugodan ispad, pišu španjolski mediji.

Navodno ga je pred očima trenera Quiquea Setiena izazvao Marko Livaja, nezadovoljan što nije igrao u posljednje dvije utakmice. Nogometaš je, navodno, bacio dres na pod, a zatim mu se u divljanju pridružio Mauricio Lemos šakom razbivši staklo u svlačionici, prenosi Slobodna dalmacija.

Uzrujan ispadom svojih igrača trener objavio je kako će napustiti klub na kraju sezone.

Također valja napomenuti kako će Alen Halilović i Marko Livaja uskoro ostati i bez trenera Quiquea Setiena (58) koji je na izvanrednoj konferenciji u subotu rekao da su prekinuti pregovori oko produljenja njegovog ugovora čime će napustiti klupu na kraju sezone.

"Jutros sam predsjedniku i igračima rekao kako neću produžiti ugovor koji istječe na kraju sezone, da se neće nastaviti pregovori oko mog ostanka u klubu", izjavio je Setien na konferenciji za medije na kojoj nisu bila dopuštena pitanja novinara.

Linker
25. travanj 2024 03:43