REUTERS
KAKVA BI TO PRIČA BILA

SVIJET JOŠ UVIJEK PAMTI NJEGOV ZARAZNI OSMIJEH I DRIBLINGE S DRUGOG PLANETA Jedan od najvećih ikad izlazi iz mirovine, ali pod jednim uvjetom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. kolovoz 2017. 17:50

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, legendarni Brazilac Ronaldinho mogao bi se uskoro vratiti na travnjak, ali 'problem' leži u jednom uvjetu kojeg je postavio ovaj umjetnik s loptom. Već se mjesecima govori o njegovom povratku, ali šanse da se profeionalno bavi sportom u kojem je ostavio dubok trag su vrlo male.

Ipak, u razgovoru za engleski Independent Ronaldinho je otkrio jedini način na koji bi ponovno mogao istrčati na travnjak nakon što je 2015. godine i službeno okačio kopačke o klin.

- Ako postoji momčad koja bi me željela dovesti, a da pritom ne moram dolaziti na treninge onda bih se vratio - kratko je kazao Ronaldinho.

Ovaj sjajan 37-godišnji nogometaš svoju je karijeru započeo u Gremiju, a prvi angažman u Europi odradio je u PSG-u, da bi potom pet godina u dresu Barcelone osvojio sve što se osvojiti moglo. Proveo je i neko vrijeme u Milanu, ali se 2011. vratio u rodni Brazil gdje je nastupao za Flamengo i Atletico Mineiro.

Jednu sezonu je odigrao u meksičkom Queretaru, da bi 2015. godine potpisao za Fluminense. Ipak, nakon samo sedam utakmica odlučio je da mu je dosta nogometa.

Linker
27. travanj 2024 06:14