screenshot: youtube / screenshot: youtube
A MAKSIMIR ČEKA...

VIDEO: BARCELONA KREĆE U NIKAD VIĐENU REVOLUCIJU: Ono što će se događati na kultnom Nou Campu je nevjerojatna majstorija koju potpisuju - Japanci!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2016. 00:24

Dok Zagreb i Maksimir čekaju novi stadion koji će, eto, svakoga časa, Barcelona kreće u nikad viđenu avanturu, koja mijenja pravila gradnje i nadogradnje nogometnih stadiona.

Potvrđeno je, naime, da Camp Nou kreće u poptunu renovaciju, no japanski građže¸vinci miču granice gradnje: Naime, dok će se četiri godine odvijati renovacija kultnog stadiona, Barcelona se neće morati seliti iz svoga doma!

U svibnju počinju radovi koji će trajati sve do veljače 2021., stajat će 600 milijuna eura, a Barcin dom doživjet će poptuni make-over: krov, tribine obložene novim prostorima i sadržajima, 105 tisuća mjesta i novi, strmiji prvi krug tribina s kojeg će se pružati bolji pogled na teren. U svemu tome, japanska tvrtka, pobjednik natječaja, obvezala se da će se svi radovi odvijati dok će na stadionu igrati Barcelona. Vanjski radovi na tribinama i okolišu stadiona izvodit će se tijekom sezone, dok će se povećanje tribina i gradnja krova odvijati tijekom ljeta u pauzama između prvenstava.

Linker
17. travanj 2024 21:17