Screenshot
BIZARAN RAZLOG

VIDEO: JE LI IKOME JASNO ŠTO SE DOGODILO? NAVIJAČI BJESNE Zašto je Jose Mourinho isključen u zadnjim sekundama?

Piše: Edi DžindoObjavljeno: 23. rujan 2017. 22:14

Pobjeda Manchester Uniteda 0:1 na gostovanju kod Southamptona nije prošla bez kontroverze. Jedini zgoditak na susretu postigao je Romelu Lukaku u 20. minuti, no to nije bio najzanimljiviji događaj na susretu. Popularni Jose Mourinho je po tko zna koji put isključen i tako dospio u centar pažnje.

Međutim, razlog zbog kojeg je portugalski stručnjak isključen je ono što je potaklo rasprave među ljubiteljima engleskog nogometa. U posljednjoj minuti sudačke nadoknade Mourinho je na trenutak djelićem lijevog stopala ušao u teren za igru dok je entuzijastično savjetovao svojim igračima da se obrane do kraja utakmice. To je primijetio četvrti sudac utakmice Mike Jones i odmah pozvao glavnog suca Mikea Pawsona koji je netom nakon toga isključio Mourinha.


Why Mourinho why

Strateg Uniteda se nije žalio na odluku, već je na pomalo komičan način otišao do klupe Southamptona te se rukovao s trenerskim osobljem suparnika prije nego što je napustio prostor uz teren. Nakon utakmice Mourinho se nije žalio na svoj uobičajeni način.

"Ne znam, zaista ne znam. Pawson mi je rekao da napustim svoj prostor i ja sam ga napustio", kratak je bio Mourinho.

Reakcije diljem društvenih mreža su bile oštre prema Pawsonu, jer situacija ukazuje na to da su za Mourinha puno stroži kriteriji nego za druge trenere, posebice stratega Liverpoola Jürgena Kloppa kojemu se ove i protekle sezone znalo progledati kroz prste i za veće prijestupe.

Linker
20. travanj 2024 05:32