screenshot
ODMETNIK U CRNOM

VIDEO: MA, KAKVA VIDEO TEHNOLOGIJA! OVAJ SUDAC NE PREGLEDAVA SNIMKE, ODMAH VADI PIŠTOLJ, PA SE TI ŽALI Igrači u strahu za život bježali preko ograde

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. lipanj 2017. 15:32

Nevjerojatne scene stižu nam s brazilskih travnjaka gdje se eto u rukama nogometnog suca našlo mjesta i za vatreno oružje.

Naime, u gradu Passosu na nižerazrednoj utakmici između Orientea i Industriala u 75. minuti sudac je dosudio najstrožu kaznu za Oriente, a igrači protivničkog kluba okružili su suca i tražili objašnjenje za takvu odluku.

U malo žešćoj raspravi jedan od igrača udario je suca koji je zatim otrčao prema klupama za rezervne igrače, iz torbe izvadio pištolj te potrčao prema igračima Industriala. Ovi su se razbježali i preskočili ogradu doslovno spašavajući svoj život.

Sudac je inače policajac koji je kasnije rekao kako mu je igrač koji ga je udario uporno ponavaljo da ga 'uhiti ako može'.

Spomenimo i kako ovo nije prvi ovakav slučaj jer je i 2015. u gradu Brumadinho na nogometnoj utakmici sudac pištoljem krenuo rješavati probleme, no tada su ga zaustavile njegove kolege.

Linker
16. travanj 2024 01:19