REUTERS
NOŽ U LEĐA, I TO DOSLOVNO

VIDEO: NAJGORE JE KAD TE PREVARI NETKO BLIZAK Pogledajte što su namontirali Slavenu Biliću nakon mučnog udarca u leđa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. siječanj 2017. 16:39

Nogometna priča tjedna u istočnom Londonu se nastavlja, ali u dosta opuštenijem tonu. Nakon što je otkriveno da francuski reprezentativac Dimitri Payet više ne želi igrati za West Ham, ekspresno je reagirao trener londonskog Slaven Bilić.

Bivši hrvatski izbornik je novinarima odmah otkrio da svoju glavnu zvijezdu ne želi prodati, klub je potom najavio i značajnu financijsku kaznu, ukoliko Payet i dalje bude inzistirao na odlasku, a u cijeloj priči najviše se pogođen našao upravo Bilić, koji je s Payetom izgradio očinski, prijateljski odnos.

"Ova momčad, klub, dali smo mu sve, uvijek smo bili tu za njega. Osjećam se razočaranim. Ljut sam. Očekujem da se vrati i pokaže odanost i predanost prema momčadi kakvu je momčad pokazivala njemu", govorio je Bilić prije nekoliko dana, a emotivna je priča inspirirala poznatu animatorsku grupu 442oons, koja na svoj poseban način ismijava aktualnosti iz svijeta nogometa.


DIMITRI PAYET WANTS TO LEAVE RIGHT NOW!

Nakon He-Mana IBrahimovića, morskog psa Suareza, ruskog mafijaša Abramoviča..., na red je došao i naš Bilić. Pogledajte što su namontirali Slavenu i Payetu u novoj epizodi.

Linker
20. travanj 2024 04:48