REUTERS
PA KUD BAŠ NA NJEGA?

VIDEO: NAVIJAČI BARCELONE LIKUJU, KONTROVERZNO POJAČANJE BARCELONE OZLIJEDILO NEYMARA Sukob se nastavio i u svlačionici!?

S TRENINGA BRAZILA Okršaj Neymara i njegovog osporavanog 'nasljednika' u Barceloni
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. listopad 2017. 23:12

Nogometni svijet s nestrpljenjem iščekuje završetak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedeće godine, a jedan od rijetkih koji vrhunac kvalifikacija može pratiti bez previše uzbuđenja je Brazil, koji je već osigurao plasman na veliko natjecanje.

Ipak, posao se mora odraditi, zvijezde Brazila okupile su se na kratkim pripremama za posljednje dvije utakmice protiv Bolivije i Čilea, te odradile i prvi trening, ali s nesretnim ishodom i novom svađom u svlačionici.

Već na prvom treningu došlo je do preoštrog duela novog pojačanja Barcelone Paulinha (40 milijuna eura) i najskupljeg nogometaša svijeta, Neymara, čiji je transfer u PSG ovoga ljeta razočarao navijače Barcelone. I usput napunio blagajnu katalonske momčadi s 222 milijuna eura.

Paulinho, koji je u Kataloniji dočekan uz puno skepse, oštro je startao na nogu bivše zvijezde Barcelone, Neymar je i uz bolove, šepajući pokušao nastaviti trening, ali liječnička služba brazilske reprezentacije odlučila je ništa ne riskirati i Neymar je morao u svlačionicu.

Po pisanju brazilskih medija, okršaj se nastavio i u svlačionici - Neymar je navodno verbalno napao Paulinha, a težu svađu spriječili su suigrači.

I dok Brazilci brinu, iako pravih vijesti o težini ozljede još nema, navijači Barcelone likuju na društvenim mrežama. Donosimo neke od komentara.

Linker
25. travanj 2024 14:10