Screenshot
STOJ, ŠUTI I TRPI

VIDEO: NEPREPOZNATLJIVI DARIO ŠARIĆ NAPRAVIO ŠOU NAKON UTAKMICE Pogledajte kako je hrvatski miljenik kaznio suigrača pred cijelom dvoranom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2017. 10:38

Ludo slavlje priredili su svojim navijačima košarkaši Philadelphia 76ersa u srijedu navečer novom slatkom pobjedom izborenom doslovno u posljednjoj sekundi, ovoga puta protiv šokiranog Carmela Anthonyja i društva iz New Yorka.

Knicksi su dvije i pol minute prije kraja imali vodstvo od čak deset koševa razlike razlike, ali onda su se ukazala dva junaka utakmice - sjajni Joel Embiid koji je domaću momčad vratio na samo poen zaostatka te T.J. McConnell, koji je u zadnjoj sekundi ubacio koš za konačnih 98-97.

Novi miljenik domaćih navijača Dario Šarić ovoga puta nije bio na visini zadatka i dosadašnjih nastupa, za 21 minutu na parketu pogodio je tek jedan od osam šuteva za ukupnih tri poena i tri skoka, no ako ga već nije išlo na terenu barem se 'osvetio' junaku McConnellu kojeg je polio čašom vode tijekom intervjua nakon utakmice.


Joel Embiid & T.J. McConnell's Post Game...

McConnell je to isto napravio njemu nakon zadnje pobjede protiv Brooklyn Netsa, pa je ovoga puta spremno prihvatio kaznu - mirno je stajao pred kamerama dok mu je Dario izlijevao vodu po glavi.

Momci stvarno znaju napraviti show.


Dario Saric Dropped The F Bomb On Live TV

Linker
26. travanj 2024 08:58