Twitter
RUŽNE SCENE

VIDEO: ODLAZAK NEYMARA IZ BARCELONE NIKAD NIJE BIO BLIŽI Brazilac napravio kaos na treningu: Potukao se sa suigračem, ostali ih morali rastavljati!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. srpanj 2017. 15:18

Senzacionalni transfer brazilske zvijezde Neymara iz Barcelone u Paris Saint Germain poprima sve realnije obrise, barem ako je vjerovati sve konkretnijim i detaljnijim medijskim napisima. Od obične glasine, kako se činilo - samo jedne u nizu, stvari se ubrzano razvijaju i francuski velikan je navodno napravio veliki plan pod nazivom ‘kako realizirati najveći transfer u povijesti’.

Pored vrtoglave odštete teške 222 milijuna eura, koliko iznosi klauzula za ugovor, treba pronaći sredstva za Neymarovu potencijalnu plaću, koja bi trebala iznositi 50 milijuna eura.


Neymar brawl with Semedo

U prilog tome da bi Neymar mogao uskoro napustiti Barcelonu ide i posljednja situacija, točnije incident koji se dogodio na treningu Katalonaca u kojem su sudjelovali upravo Brazilac i Nelson Semedo. Naime, dvojac se potukao na treningu, a nakon nekoliko izmjena udaraca morali su intervenirati i suigrači kako bi ih rastavili.

Hoće li Neymar nakon ovoga ostati na Nou Campu ili ipak otići iz Barcelone ostaje za vidjeti, ali zasigurno da je nakon ovakih scena puno bliže odlasku.

Linker
19. travanj 2024 09:05