screenshot
SCENA IZ CRTANIH FILMOVA!

VIDEO: OVO JE JEDAN OD NAJSMJEŠNIJIH PREKRŠAJA KOJEG STE VIDJELI Trener se zaderao 'ruši ga', pogledajte što se dogodilo...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. lipanj 2017. 20:40

Kontre i polukontre vrlo često rješavaju pitanje pobjednika pa nije čudno da treneri posebno naglašavaju sprečavanje istih pod svaku cijenu. Termin 'profesionalni prekršaj' već je odavno 'normalna stvar', a žuti karton puno je bolja opcija od lopte u svojoj mreži.

Tako nam s norveških travnjaka dolazi zapravo klasični primjer takvog prekršaja, no odveden na jednu novu razinu.

Na utakmici 14. kola Prve lige kod rezultata 1:1 u 53. minuti, napadač domaćeg Tromsoa, Thomas Lehne Olsen, krenuo je u kontru, a krilo gostujućeg Sandefjorda, Pau Morer, to nikako nije htio dopustiti, uz ohrabrivanje svog trenera koji je s klupe doviknuo što bi trebao napraviti.


Pau Morer Hilarious Foul In Norwegian League!!!

Zgrabio je 21-godišnji Španjolac četiri godine starijeg Norvežanin s leđa za dres i nije puštao. Vukao je Olsen Morera dobrih deset metara po travi poput nekih saonica pa konačno stao i krenuo se fizički obračunati s njim.

Sudac Steen je na kraju obojici dao žuti karton, a do kraja susreta nije bilo golova. Treba usput pohvaliti i kvalitetu dresa koji je izdržao velike napore iako smo znali vidjeti da dresovi pucaju i na manja potezanja.

Spomenimo kako je spomenuti Morer zabio u prvoj minuti za vodstvo gostiju, a domaćini su izjednačili u 32. minuti golom Islanđanina Sigurdarsona.

Linker
22. travanj 2024 16:22