Screenshot
ŠTO JE SLJEDEĆE?

VIDEO: OVO JE PREVIŠE ČAK I ZA NJEGA Zvijezda Barcelone rastrgala dres i u bijesu napustila Camp Nou, svi ga gledali u čudu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2017. 00:10

Ludi dan u Barceloni nije dobro podnijela jedna od najvećih zvijezda katalonske momčadi Luis Suarez. Slavni nogometaš poznat po najrazličitijim ekscesima (grickanju protivnika, svađanju sa sucima i vlastitim suigračima, iznuđivanju jedanaesteraca), ovoga je puta otišao i korak dalje.

Urugvajski napadač je u posljednjim minutama utakmice 7. kola s Las Palmasom na praznom Camp Nou promašio sjajnu priliku koju mu je kreirao Leo Messi te u ljutnji napravio nešto što se zaista rijetko viđa - poderao je dres i bez riječi napustio travnjak uz poglede nevjerice svojih suigrača.

Čudna situacija dogodila se kod vodstva Barcelone od 3:0 u 91. minuti, sudac je koju minutu poslije označio kraj utakmice, pa Suarezov potez ipak nije utjecao na rezultat.

Čin ludila mogao bi se donekle objasniti vrlo lošom statistikom urugvajskog napadača na početku sezone - Suarez je za 360 minuta zabio tek dva gola, što je znatno ispod njegovog prosjeka u dresu katalonske momčadi.

Linker
25. travanj 2024 15:30