twitter
(PRE)ČESTO ZAJEDNO U SVLAČIONICI

VIDEO: PRIPREMA ZA VELIKI FINALE? IGRAČI JUVENTUSA I REALA SLAVILI VRUĆIM POLJUPCIMA Kome će 'slobodna muška ljubav' donijeti slavlje u Cardiffu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2017. 15:02

U iščekivanju velikog finala Lige prvaka Juventus i Real Madrid osigurali su naslove prvaka u svojim državama. Proslave su bile očekivano lude i razuzdane, no nekoliko je scena iznenadilo nogometni svijet.

Iako i sami igrači često ističu da ono što se dogodi u svlačionici ostaje u svlačionici, dečki su se očito malo opustili pa su razne slike i videa pronašle svoj put do društvenih mreža.

'Stara dama' prva je osigurala titulu, a u svlačionici Juventusovog stadiona Argentinci Gonzalo Higuain i Paulo Dybala poljubili su se u usta. Isto su kasnije te nnoći u proslavi Reala ponovili Španjolci Isco i Sergio Ramos koji su se poljubili javno na Trgu u Madridu.

Treneri često ističu koliko je važno da su igrači povezani i žele igrati jedan za drugog, a čini se da je u Juventusu i Realu to itekako istina.

Uobičajeno konzervativni nogometni svijet nije navikao na 'slobodnu mušku ljubav', a vidjet ćemo tko će se od njih ovako ljubiti od sreće u Cardiffu 3. lipnja, a tko će samo tješiti svoje suigrače.

Linker
21. travanj 2024 05:58