screenshot
HVALE VRIJEDAN POTEZ

VIDEO: REAL SMJESTIO DJEČAKA ANĐELA U 'SEDMO NEBO' Modrić i Kovačić 'udomili' malenog heroja koji je bio ključan spasitelj u padu aviona Chapecoensea

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2017. 12:21

Uistinu lijepe snimke stigle su iz Madrida gdje su zvijezde Reala ugostile dječaka po imenu Johan, koji je skupa sa svojim ocem prvi priskočio u pomoć kada se avion s igračima i stručnim stožerom Chapecoensea srušio u blizini njihovog doma.

Johan i njegov otac živjeli su u derutnoj baraci kada je u njihovoj blizini pao avion, a upravo su njih dvoje odigrali ključnu ulogu u pomaganju spasilačkim ekipama koje su navigirali kako da što brže i lakše stignu do unesrećenih kroz teren koji oni najbolje poznaju.

Nakon svega Johan i njegov otac dobili su na poklon i pravu kuću, a Johana su tako ugostili i 'los blancosi'. Uspio se 'dječak anđeo' kako su ga prozvali, pozdraviti s velikom većinom igrača koji su se fotografirali i zagrlili s njim, a dobio je i dres Jamesa Rodrigueza kojeg su potpisali svi igrači te također potpisanu loptu.

Dječaka anđela su prihvatili i dočekali i Luka Modrić te Mateo Kovačić, a izraz na njegovom licu je stvarno neprocjenjiv. bio je to hvale vrijedan potez Reala koji bi, iako je uvelike motiviran dobrom promcijom i reklamom kluba, voljeli češće gledati. Potez koji bogatom klubu u financijskom trošku ne znači praktički ništa, a s druge strane maleni Johan sve skupa nikada neće zaboraviti.

Linker
18. travanj 2024 12:48