Colclough
 screenshot Twitter
LIJEPI TRENUCI

ZABIO DVA KOMADA, PA U DRESU I KOPAČKAMA ODJURIO U RODILIŠTE Nervoza je bila prevelika, nije izdržao do kraja utakmice: 'Ovo slavim kao hat-trick!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2017. 10:37

Wigan je u utakmici engleske treće lige stigao do pobjede 3:0 protiv Doncastera, a utakmicu će najviše pamtiti mladi 22-godišnji Ryan Colclough. Naime, Colclough je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena zabio za vodstvo od 2:0 da bi u poluvremenu u svlačionici saznao kako mu je supruzi puknuo vodenjak te kako je hitno otišla u rodilište.

Iako se vratio na travnjak, vidno nervozni Colclough je u uvodnim minutama zaradio žuti karton te ga je trener odlučio izvaditi iz igre, a ovak je se odmah zaputio prema rodilištu.

- Očito je da mu glava više nije bila na mjestu i u utakmici. Ali, i mi smo ljudi, netko bi čekao kraj susreta, ali on je htio biti uz svoju suprugu - rekao je pomoćni trener Leam Richardson.

Colclough je iz svlačionice uzeo ključ od auta te se u kopačkama i dresu zaputio prema rodilištu. Stigao je točno na porod, a ubrzo nakon njega stigao je i predsjednik kluba David Sharpe i na Twitteru objavio fotografiju Ryana sa sinčićem.

- Presretan sam što sam rođenje svojeg drugog djeteta proslavio s dva gola tako da ovo slavim kao hat-trick - napisao je Colclough na Twitteru

Linker
19. travanj 2024 05:24