ŠOK I NEVJERICA

SUPERHEROJI SPASILI MAČKU Vatrogasce na mjestu požara dočekali Batman i Captain America

Dvojica muškaraca maskirana kao superheroji Captain America i Batman spasila su mačku iz kuće zahvaćene požarom u Zapadnoj Virginiji. Američki portal Gawker piše da su tako "konačno dokazali da odrasli muškarci prerušeni u superheroje imaju neku svrhu".

Kako piše taj portal, Jeff Buckland i Troy Marcum rade za Heroes 4 Higher, tvrtku za uveseljavanje dječjih tuluma nazočnošću superheroja koji djeci prenose motivacijske poruke kako bi i sama postala heroji i borila se za pobjedu dobra nad zlom.

Dok su tu poruku prezentirali djeci u lokalnom ogranku veteranske udruge American Legion, Buckland i Marcum, primijetili su požar i, budući da je Buckland bivši vatrogasac koji je dio svoje karijere proveo i s vojskom u Iraku, potrčali prema zapaljenoj kući.

Captain America razbio je prozor i dvojac se našao u kući, u kojoj srećom nije bilo vlasnika.

- Izašao je dim i kako sam ja počeo razaznavati stvari, sagnuo sam se i zgrabio nešto dlakavo. Bila je to mačka. Pogledala me i zasiktala – rekao je Buckland.

Mačku je navodno trebalo i oživljavati, što je napravio Buckland. A kada su stigli vatrogasci, nemalo su se začudili što su na mjestu događaja već bila dvojica superheroja

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:29