SPA & GOLF RESORT SVETI MARTIN

-50%! Noćenje s doručkom za DVIJE OSOBE u apartmanima iznosi SVEGA 268 kuna, a u Hotelu Spa Golfer 4* svega 465 kuna!

10 razloga zašto provesti BOOMbastično ljeto u Svetom Martinu:

1. 4000 kvadrata vodenih površina, aquapark, vodene atrakcije na napuhavanje, pool partiji, aquabar...- standardna su ponuda Resorta pa nećemo previše pažnje poklanjati tomu kako se radi o napoželjnijem vodenom kompleksu na kontinentu

2.Ovoga ljeta za zabavu brine cijeli tim stručnjaka i profesionalaca; animacijski tim aktivan je od ranog jutra kada počinju prve igre na bazenima, kreativne radionice za najmlađe, igraonice i igre, dok će oni stariji uživati u popodnevnom Jam pool sessionu uz chill glazbu i koktele na bazenima.

3. Prednost ljetovanja na kontinentu svakako su i ugodne noći u kojima ćete potegnuti za pokrivačem.

4. Psi su i više nego dobro došli pa ne morate razmišljati tko će čuvati vašeg ljubimca (koji će garantirano uživati u prostranstvu šuma i debele hladovine).

5. Mnoštvo izleta i sportskih sadržaja ispuniti će ono malo vremena koje ćete poželjeti provesti izvan bazena; odlazak na farmu jelena, kratka škola golfa za cijelu obitelj ili tematski biciklistički izleti aktivnosti su koje MORATE isprobati!

6. Nakon kvalitetno provedenog vemena sa obitelji, tim animatora pričuvati će vaše klince da si majke mogu pokloniti sat vremena za sebe na masaži pod baldahinima, a očevi odmor u Svijetu sauna ili napoko isprobati zašto svi frajeri u uredu briju na golf.

7. Ako dođete sa ekipom na vikend, kupanac, pool partiji i svakodnevni koktel happy hour garantiraju barem jednu anegdotu o kojoj ćete još dugo pričati (svakako probati koktel kuće Golfer po cijeni od svega 20 kuna!)

8. Eno i gastro ponuda Međimurja užitak su za nepce koji ne smijete propustiti; odlazak na vinsku cesti i degustaciju svakako staviti na to-do-listu.

9. U tijeku je akcija LJETNI BOOM pa ljetovanje u Svetom Martinu nikada nije bilo jeftinije! Pazi sad; noćenje s doručkom za dvije osobe u apartmanima iznosi svega 268 kuna, a u Hotelu Spa Golfer 4* svega 465 kuna!

10. Ideja zašto provesti BOOMbastično ljeto u Svetom Martinu ne manjka, ali sad bi htjeli čuti vas! Dajte nam svoj argument na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i vidimo se na kupancu!

Noćenje s doručkom za dvije osobe u apartmanima iznosi svega 268 kuna, a u Hotelu Spa Golfer 4* svega 465 kuna!

Više informacija o akciji LJETNI BOOM potražite na www.spa-sport.hr, nazovite na 040/371 111 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 13:23