I TO JE BEJZBOL

VIDEO TV komentatori šokirani potezom para na tribini: Uhvatili lopticu ispred nosa uplakanog dječaka i odbili mu je dati

Bilo je akcije, romantike, drame, suza i tuge, ali završetak je ipak bio sretan.

Ne, ovo nije priča iz nekog filma. Sve to sinoć se odvilo u Arlington Ballparku gdje je bejzbolska momčad New York Yankees gostovala kod Texas Rangersa.

Mladi navijač domaće ekipe Rangersa ostao je shrvan, a TV komentatori šokirani, nakon što mu je bačena loptica uzeta od strane navijača kraj njega.

Igrač Rangersa Mitch Moreland rukom je bacio lopticu prema dječaku u publici. No u tom trenutku, mahnita rulja nahrlila je prema loptici sve dok sijedi muškarac nije pobjednički izronio s njom iz gomile.

Umjesto da je preda razočaranom dječaku, čije su oči već bile ispunjene suzama, on ju je "herojski" dao svojoj djevojci.

Dječak slomljena srca počeo je vrištati i plakati, a za to je vrijeme sijedi "vitez" ljubio svoju ushićenu dragu. Čak su zajedno i pozirali pred kamerama. Kao da su dječaku trijumf trljali u nos.

Srećom, skupinu navijača Rangersa snimala je kamera TV-ekipe gostujućih Yankeesa, a najavljivač Michael Kay uživo je prozvao dvoje golupčića, nazvavši ih "pohlepnima" i javno ih osudivši zbog takvog nesavjesnog poteza.

Dok su dječakovi roditelji pokušavali smiriti svog mališana, koji je i dalje ronio suze, netko s klupe domaće ekipe Rangersa dobacio mu je novu lopticu.

Kako je dječak rukavicom ulovio toliko željenu lopticu, tako se osmijeh razmilio njegovim licem, a tugu je zamijenio ushit.

Rangersi su pobijedili utakmicu rezultatom 7-3, a maleni je dječak otišao kući "pjevajući".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:31