Foto: Damir Skomrlj / Novi list / CROPIX
A1 LIGA

ŠKRLJEVO U TREĆU PRVOLIGAŠKU SEZONU ULAZI S NOVIM GRBOM Dobra vijest je povratak Dina Stipčića iz Italije koji će biti veliko pojačanje

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 04. listopad 2017. 15:21

Škrljevo ulazi u treću prvoligašku godinu. U prvoj je ostanak dohvatio kroz kvalifikacije, u drugoj je dolazak trenera Rajkovića bio presudan za mirnu sezonu tijekom koje je pala čak i Cedevita.

Na Mavrincima vjeruju da će treća biti najuspješnija, bez obzira na to što se radi o jedinstvenom prvenstvu, uoči kojega su se konkurenti dobrano pojačali... No, nisu ni Zeleni spavali na lovorikama. Prije svega, oko kluba vlada velika pozitiva, radi se na popularizaciji košarke kod mlađih dobnih kategorija, živnuo je službeni Facebook profil, a stigao je i novi grb sa zelenom lokomotivom te košarkaškom loptom u prvom planu, što je djelo grafičkog dizajnera Zvonimira Čačića. Naime, upravo je izgradnja pruge u drugoj polovici 19. stoljeća utjecala na razvoj mjesta i stoga grb predstavlja poveznicu između košarke te povijesti Škrljeva.

U svlačionici nije bilo mnogo promjena. Iz Italije se vratio Dino Stipčić, koji će biti veliko pojačanje, stigao je Amerikanac Jaron Nash, iz Kvarnera je potpisao Josip Barnjak, a u Škrljevu su ostali strijelci Konjević i Williams te iskusni Štemberger i Perković. Ta sedmorka bi uz Radunića i Bobana trebala iznijeti glavni dio tereta na leđima.

Nagradile su ih i televizije, pa će triput u prva četiri kola biti dostupni široj javnosti. Baldekin i Višnjik se možda neće zazeleniti, ali kod kuće protiv Osijeka u 3. kolu bi trebalo biti glasno, kao i protiv Hermesa ovog vikenda.

Linker
24. travanj 2024 06:29