Screenshot: Youtube
ODLUKA PADA U MAJSTORICI

VIDEO: POGLEDAJTE INFARKTNU ZAVRŠNICU U BEOGRADU Cedevitu su od finala dijelile tek dvije sekunde: 'Nesretan kraj, ali spremni smo za pobjedu'

Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 26. ožujak 2017. 10:40

Dvije sekunde dijelile su Cedevitu od četvrte pobjede protiv Partizana, druge u Beogradu i, što je najvažnije, ulaska u finale ABA lige dvokorakom.

Još dvije sekunde prije kraja Zagrepčani su bili u finalu zahvaljujući fantastičnoj Boatroghtovoj trici ubačenoj pet sekundi ranije (prvo nakon pete minute), ali je Hatcher nakon “duplog pasa” s Birčevićem slomio Krušlina te s pet metara pogodio za Partizanovu pobjedu 74:73 i majstoricu koja će se igrati u subotu u Domu sportova.

- Posljednjih minutu i 20 sekundi je bilo prekrasno za vidjeti, no rezultat je otišao na krivu stranu. Zaslužena pobjeda Partizana jer se nismo priviknuli na njihovu agresivnu igru. Na kraju smo došli u priliku za pobijediti, no zadnja dva napada nismo uspjeli obraniti - prokomentirao je Cedevitin trener Veljko Mršić.

Boatright je završio s 25 koševa, ali i šest izgubljenih lopti. Miro Bilan na novom “double-doubleu”: 16+10 skokova. Marko Tomas je 2:50 prije kraja pogodio prvi (i jedini) šut iz igre u polufinanoj seriji, a Luka Babić je i dalje samo na ubačenim slobodnim bacanjima. Njih dvojica su sinoć šutirali 1/9.

- Ratnička utakmica sa, za nas, nesretnim krajem. Spremni smo za pobjedu u trećoj utakmici. Znali smo da je sedam sekundi dosta vremena da nešto naprave. Nažalost, uspjeli su - izjavio je nakon susreta Miro Bilan.

Linker
20. travanj 2024 04:34