www.kkalkar.com / www.kkalkar.com
BAKSUZI

ALKAR NAKON 25 GODINA NAPOKON ODLUČIO DOVESTI TAMNOPUTOG KOŠARKAŠA, ALI ETO PROBLEMA... Novi 'sinjski zet' proveo je pola godine u zatvoru!

Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 03. listopad 2016. 10:23

Alkar iz Sinja dva i pol desetljeća odolijevao je pomami naših klubova koji obožavaju angažirati tamnopute američke košarkaše, a kad se to napokon dogodilo, “pobrinuli” su se da u Hrvatsku stigne sportaš iz rubrika crne kronike.

Naime, FBI je novog beka Alkara Brandona Johnsona prije tri godine osudio na šest mjeseci zatvorske kazne zbog namještanja utakmica u korist ilegalnih kladioničara.

Posljednje dvije godine Johnson je igrao u Njemačkoj i Venezueli. Johnson je još uvijek najbolji strijelac i asistent u povijesti sveučilišta San Diego, ali Google će prvo će istaknuti stranice na kojima piše kako je u završnoj NCAA sezoni 2009./2010. namjerno promašio kako bi njegov koledž izgubio (za zaradu od 1000 dolara).

Godinu dana kasnije snimljen je i kako nagovara igrača svog bivšeg sveučilišta na sudjelovanje u manipuliranju utakmicama, a u spisima postoji izjava “kako mu je žao što nije namjestio svaku utakmicu

Linker
24. travanj 2024 00:17