Ronald Goršić/CROPIX
TATA ŠARIĆ TVRDI

'Sa sinom ne komuniciram! Cibona je bila najgora opcija za Darija, klub je u rasulu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. prosinac 2012. 13:59

Iako je najbolji mladi hrvatski košarkaš, Dario Šarić, konačno pronašao klub te tako nastavio normalno trenirati i igrati utakmice, njegov otac Predrag i dalje se ne miri s odlukom njegovog sina koji je karijeru odlučio nastaviti u Ciboni.

- Cibona je nekad bila velik klub, ali danas to nije. Dužni su novce svima, nemaju trenera, momčad i gube po 30 razlike, a od Darija koji nije igrao mjesecima, očekuju da ih spasi. Ovo je bila najlošija opcija za njega - kaže tata Šarić, prenosi 24sata.

Otac Predrag kao najbolju opciju za svojeg sina vidio je KK Split.

- To je klub s vizijom i trenerom, ali njegovi menadžeri su pod svaku cijenu željeli zaobići Split. Znam da se javilo bar deset klubova koji su bili spremni platiti odštetu i ostaviti ga godinu dana u Splitu. No Danko Drakulić i Robert Jablan su ih redom odbili - kazap je Predrag Šarić.

Predrag je ljut na sina jer nije sudjelovao u njegovim pregovorima s klubovima, a odnos između njih dvojice puknuo je nakon Darijeve prometne nesreće.

- Kupio sam mu tog terenca da bi bio siguran. Smio ga je voziti samo kad je ružno vrijeme i po danu. Iz Splita je bez našeg znanja bježao prijateljima iz škole. Kaznio sam ga par puta, ali bez uspjeha. Tako je i skrivio prometnu - prisjeća se Predrag Šarić.

- U jednom trenutku je i digao glas na mene i tad sam mu rekao - ‘Odsad se sam brineš o karijeri’. Od tada se čuje samo s majkom, mi više ne komuniciramo, kazao je Predrag Šarić.

OPŠIRNIJE NA 24SATA.HR

Linker
27. travanj 2024 03:14