CROPIX

SLAVNA LEGENDA BOSTON CELTICSA NEMA BAŠ NIKAKVE DVOJBE 'Taj sjajni, mladi Hrvat je najbolji centar Europe, ja boljeg još nisam vidio!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. listopad 2016. 21:12

Fantastična partija Ante Žižića za Cibonu priotiv MZT-a, gdje je u 46 minuta upisao 37 koševa i 20 skokova, čime je okrunio sjajni početak sezone, naravno, nije mogla proći neopaženo niti kod njegovog formalnog pslodavca, slavnih Boston Celticsa, koji ga izabrali kao 23. na draftu, ali i ostavili u Europu da 'bilda' svoju minutažu.

Prije sedam dana, naime, na tribinama je sjedila legenda velikana iz Bostona, Danny Ainge koji je užuivo promatrao kako se razvija njegova nadolazeća zvijezda.

"Raste svakoga dana, a presudno je da dobiva ovoliko prilike na parketu. Ne kažem da je to dovoljno za prelazak u NBA, ali ide u tome smjeru jer vidim koliko radi, koliko ulaže u sebe i koliko napreduje"

"Je li trenutačno najbolji centar u Europi? Osobno, nisam vidio boljeg, no bili smo usredotočeni samo na njega. Naši europski skauti ga prate već godinama, a njegovu slučaju radi baš šef skautske službe Dave Lewin", kazao je Ainge.

Linker
19. travanj 2024 06:44