screenshot
NAJBOLJI IGRAČ EUROBASKETA

VIDEO: KOŠARKAŠKI HEROJ SLOVENIJE IZNENADIO I ODUŠEVIO MAJKU DRAŽENA PETROVIĆA 'Hoću li živa do Zagreba? Ma ovaj dres ide kod Jordanovog i Curryjevog'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2017. 00:05

Goran Dragić fantastično je odigrao Europsko prvenstvo ikao MVP turnira odveo Sloveniju do prvog zlata u povijesti. Vođa slovenske reprezentacije autoritativno je vodio reprezentaciju svoje države do naslova europskog prvaka, no kada mu je majka Dražena Petrovića, Biserka Petrović, poslala Draženov dres Goran Dragić se slomio i rasplakao budući da mu je Dražen bio idol.

Dragićeva reakcija potaknula je jednu slovensku TV emisiju da u goste pozove Biserku Petrović i organizira njihovo upoznavanje. Petrović je izjavila kako Gorana Dragića poznaje samo preko igre na parketu, a onda je voditeljica emisije 'ispalila': 'Sad ćete ga osobno upoznati, došao je ovdje samo zbog vas.'

"Hoćete me pustiti da živa dođem u Zagreb?", izgovorila je Biserka iznenađena Dragićevim dolaskom.

"Puno vam hvala za onaj dres. To mi je bio najljepši poklon u životu. Svi znamo što je Dražen napravio za košarku", rekao je Goran Draženovoj majci.

"Vi nosite njegovo djelo", odgovorila je Biserka Petrović, a Goran brzo uzvratio:

"Zato imam trojku."

Dragić je Biserki Petrović poklonio svoj potisani dres, a Draženova je majka tada na licu mjesta odlučila gdje će s njim.

"Pa gdje ćemo sa svim tim trojkama... Ova će na posebno mjesto u muzej, tamo gdje su Jordanov i Curryjev. Ići će na treće mjesto", rekla je Biserka pa odgovorila na pitanje je li se teško odvojila od Draženovog dresa i poklonila ga Dragiću:

"Goran nosi Dražena sa sobom, tu je. Niti jednog trena mi nije bilo žao niti teško. Kad čujem mlade ljude koji se bave košarkom kako pričaju o Draženu to mi puni baterije i daje mi snage. Dokle god budem mogla, pričat ću o Draženu", poručila je Biserka Petrović.

Linker
16. travanj 2024 11:51