KK Cedevita
SLUŽBENO

CEDEVITA POTVRDILA CRNE PROGNOZE ZA MARKA ARAPOVIĆA Liječnik otkrio koliko će dugo izbivati talentirani centar

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2017. 15:35

Cedevita je skupo platila pobjedu protiv Partizana (87:78) u trećoj utakmici polufinalne serije ABA lige.

Ozlijedili su se u Domu sportova u nedjelju navečer Ryan Boatright i Marko Arapović, a kakvo je stanje s njihovim ozljedama otkrio je Tomislav Cerovečki, liječnik KK Cedevite i kirurg ortoped Klinike za traumatologiju Zagreb.

"Ryan Boatright ima rupturu mišića zadnje lože desne natkoljenice. Sa terena će izbivati minimalno desetak dana a o težini ozljede i veličini rupture znat će se više u utorak nakon detaljne dijagnostike. Marko Arapović ima rupturu patelarnog ligamenta lijevog koljena što je jedna od najtežih sportskih ozljeda uopće. Čekamo detaljnu dijagnostiku tijekom ponedjeljka popodne kao i posebne operativne dodatke i lijekove iz Njemačke pa ćemo ga operirati u Traumatološkoj bolnici. Oporavak će trajati minimalno 6 mjeseci", rekao je dr. Cerovečki, stoji na službenoj web-stranici Cedevite.

Prva finalna utakmica ABA lige na rasporedu je 10. travnja, a Cedevita će igrati protiv pobjednika susreta između Crvene zvezde i Budućnosti. U tom će susretu igrati oslabljena, dakako, i za Arapovića i Boatrighta.

Linker
18. travanj 2024 03:56