KK Cedevita

SLUŽBENO

CEDEVITA POTVRDILA CRNE PROGNOZE ZA MARKA ARAPOVIĆA Liječnik otkrio koliko će dugo izbivati talentirani centar

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 03.04.2017. u 13:35

 • Cedevita je skupo platila pobjedu protiv Partizana (87:78) u trećoj utakmici polufinalne serije ABA lige.

  Ozlijedili su se u Domu sportova u nedjelju navečer Ryan Boatright i Marko Arapović, a kakvo je stanje s njihovim ozljedama otkrio je Tomislav Cerovečki,  liječnik KK Cedevite i kirurg ortoped Klinike za traumatologiju Zagreb.

  "Ryan Boatright ima rupturu mišića zadnje lože desne natkoljenice. Sa terena će izbivati minimalno desetak dana a o težini ozljede i veličini rupture znat će se više u utorak nakon detaljne dijagnostike. Marko Arapović ima rupturu patelarnog ligamenta lijevog koljena što je jedna od najtežih sportskih ozljeda uopće. Čekamo detaljnu dijagnostiku tijekom ponedjeljka popodne kao i posebne operativne dodatke i lijekove iz Njemačke pa ćemo ga operirati u Traumatološkoj bolnici. Oporavak će trajati minimalno 6 mjeseci", rekao je dr. Cerovečki, stoji na službenoj web-stranici Cedevite.

  Zagreb, 020417.
Dom sportova, dvorana II. Trg Kresimira Cosica.
Treca utakmica polufinala ABA lige, KK Cedevita - KK Partizan.
Na fotografiji: Mirza Begic, Novica Velickovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
   

  Prva finalna utakmica ABA lige na rasporedu je 10. travnja, a Cedevita će igrati protiv pobjednika susreta između Crvene zvezde i Budućnosti. U tom će susretu igrati oslabljena, dakako, i za Arapovića i Boatrighta.

   

  Iz drugih medija