Bojan Bogdanović
 Profimedia, Alamy / Profimedia, Alamy
BIT ĆE TO SPEKTAKL

BOGDANOVIĆ OTKRIO ŠTO HRVATSKA TREBA NAPRAVITI KAKO BI PROŠLA RUSIJU 'Zaustaviti njega je prvi zadatak! Na tome se mora temeljiti sva naša taktika'

Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 08. rujan 2017. 01:03

Hrvatska košarkaška reprezentacija igrat će u osmini finala Eurobasketa u nedjelju protiv Rusije nakon što je u zadnjem dvoboju grupne faze Latvija u Istanbulu pobijedila Tursku s 89-79.

Pobjeda Latvije u skupini D zatvorila je krug od tri reprezentacije s omjerom od četiri pobjede i jednog poraza, u kojem je Srbija prva, Latvija druga, a trećeplasirana Rusija ide na Hrvatsku u borbi za četvrtfinale.

- Sva naša taktika će početi i završiti na Aleskeju Švedu. On je prvi strijelac i prvi kreator ruske reprezentacije. Zaustaviti njega je prvi zadatak - kratko je kazao Bojan Bogdanović, najbolji naš strijelac.

Čeka nas 48 sati velikog iščekivanja. I velike nade. Jer, koliko će se god Rusija činiti velika i ogromna do prvog podbacivanja, Hrvatska od nje, činjenica je to, nije ništa slabija. Može biti samo bolja. ​Također, dodajmo još da pobjednik nedjeljnog para Hrvatska - Rusija ide na pobjednika ogleda Litve i Grčka, koji je na programu u subotu. Četvrtfinale je u na rasporedu u srijedu...

Osmina finala Eurobasketa:

SUBOTA:

Slovenija - Ukrajina
Njemačka - Francuska
Finska - Italija
Litva - Grčka

NEDJELJA:

Hrvatska - Rusija (20.30)
Španjolska - Turska
Srbija - Mađarska
Latvija - Crna Gora

Linker
19. travanj 2024 01:10